Založ si blog

Nedeľný obed

Obed_VUCDnes to vyšlo na mňa. Moja súdružka Táňa rozhodla, že v dnešnú nedeľu varím ja.
 
Bez problému!
 
Zvolil som menu, pripravil polotovary a ingrediencie a hor sa čistiť zemiaky. Ale čo so šupkami? Tak som siahol na najbližší reklamný leták, ktorý bol po ruke, aby som na ňom mohol šúpať zemiaky.
A čo nevidím? Toť ho! …
 
Zas sa na mňa škerí rovnaký kandidát na župana Košického kraja, akého vidím na každom kroku na bilbordoch, v regionálnych médiách, na staniciach, na zastávkach v autobusoch a.t.d. Pán Zdenko Trebuľa, najhorúcejší kandidát a samozrejme súčasný župan.
Za peniaze SMERu, ktorý mu robí kampaň t.j. za naše peniaze preliate akýmisi záhadnými cestičkami do pokladne SMERU SD, to sa robí kampaň že? Na kriedovom papieri v každej domácnosti Košického kraja, osobitne podľa jednotlivých volebných obvodov, pekne frebne bezobsažne s jediným heslom: „Spájame ľudí v našom kraji“.
 
ÁNO. SPÁJAJÚ! V rabovaní rozpočtu kraja pre záujmové skupiny, pre finančných žralokov, v prospech politických priaznivcov, pre kamarátov z mokrej štvrte, pre tých, ktorí nič hmatateľného nevytvárajú pre spoločnosť, len berú, berú, …berú….
 
Tak som sa i potešil. Propekt pána preferovaného župana nie je vhodný na WC (z titulu kvality papiera na ktorom je vytlačený), ale zemiaky sa na ňom dajú čistiť.
Len neviem, či mi bude ten dnešný obed chutiť.
 
Vám ale prajem k nedeľnéomu obedu dobrú chuť.
Možno máte šťastie a žijete v kraji, kde sa na vás neustále neškeria už dávno vyhorení kvázipolitici, ktorí neustále bojujú s nezamestnanosťou a tá stále rastie, ktorí vytvárajú pracovné miesta pre nezamestnaných, ale tie miesta nikdy nikto nevidel, ktorí tárajú neustále o transparentnosti a sami pritom konajú výlučne netransparentne, ktorí lepia výtlky na cestách, ale vytvárajú jamy v v peňaženká a dušiach vykoriťovaných a zbedačených, ktorí doviedli našu krajinu do otroctva kapitalizmu.
Ja týmto ľuďom už nedôverujem a nebudem ich voliť.
Ja volím mladých.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130606x
Priemerná čítanosť článkov: 4504x

Autor blogu

Kategórie