Založ si blog

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

obama-yes-we-can-matteHORÚCA SPRÁVA

(paródia)

Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa:

Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, že prezident USA, nositeľ Nobelovej ceny mieru Obama trpí rakovinou konečníka (kolorektálny karcinóm), ktorý objavili u pacienta v pokročilom štádiu o veľkosti vajca holubice mieru.

Odhadujú, že jeho životná cesta sa skončí najneskôr do dvoch rokov.

Ruský odborný medicínsky časopis „Moscow-Carcinom“, ktorý túto správu uverejnil ako prvý na svete i v galaxii bol však menej korektný, ako jeho americký náprotivok z New York Post, ktorý pred tým uverejnil správu o Putinovej rakovine a ktorú neskôr prevzali všetky svetové, lokálne i dedinské médiá.. Uverejnil i niekoľko detailov, z ktorých je najzaujimavejšia definícia príčin kolorektálneho karcinómu pána prezidenta Obamu.

Príčinou ochorenia podľa vedcov sú vonkajšie faktory nezapríčinené samotným pánom prezidentom. Ide o neustále vtláčanie sa politikov hlavne z východnej a strednej Európy do konečníka Obamu za účelom získania jeho priazne a uznania. Lekári pre oddialenie Obamovho exitu odporúčajú úplne zastaviť tento neprirodzený – politický proces, alebo ho obmedziť pre záujmy USA len na nevyhnutnú mieru.
Ak by s tým všetci prestali a táto výhoda by bola ponechaná len niektorým, v záujme geopolitických záujmov USA veľmi potrebným (napríklad prezidentom Ukrajiny, Poľska, či Slovenska…) Obamov stav by ešte bolo možné stabilizovať. Nieje však isté, či sa nájde politická vôľa a spôsob zabrániť v tom Európskym politikom „veľkého formátu“ ako napríklad Čechom, Estóncom, Litve, Kosovčanom, Gruzíncom a podobne, ktorí to môžu považovať za osobnú diskrimináciu, alebo dokonca za diskrimináciu kolónií USA, ktoré reprezentujú ako koloniálni správcovia.

Na záver tejto správy redaktor časopisu „Moscow-Carcinom“ uvádza, že si teda nevie predstaviť svet, ak sa niečo stane s jeho vodcami, alebo naopak, čo sa stane s ruskými, či americkými vedcami, alebo mainstreamovými médiami, ktorí tieto správy v plnej nahote uverejnili.

Napriek všetkému je však jedno isté: Tí, ktorí tieto správy uverejňujú si zaslúžia obdiv a vyznamenanie „Rad hákového kríža – Za vzornú manipuláciu a propagandu“.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Médiá a realita

25.07.2014

Na svete sa každú minútu, každú hodinu, či deň udeje ohromná spústa udalostí. To je realita. Médiá nám ukazujú zámerne len prísne selektovanú časť tejto reality. To je ich rozhodnutie, rozhodnutie ich majiteľov a vlastníkov. Je to spôsob, ktorým manipulujú verejnú mienku vo svoj prospech. Ide o mediálny biznis prerastený do najvyšších priečok svetovej [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130550x
Priemerná čítanosť článkov: 4502x

Autor blogu

Kategórie