Založ si blog

Pozor! Rusi sú v Rusku!

 

Merkel_PutDnes som sa od našej verejnoprávnej demokratickej RTVS dozvedel zas jednu úžasnú informáciu. V správach Slovenského rozhlasu v upútavke sme sa mohli všetci dozvedieť, že… citujem: „Podľa satelitných záberov špionážnych družíc Pentagonu, Rusi sú stále v bezprostrednej blízkosti hraníc s Ukrajinou“.

Zarazilo ma to. Kde majú byť Rusi, ak nie v Rusku? Hádam nie v USA, alebo v Berlíne, či rovno v Bratislave? A že sú v bezprostrednej blízkosti hraníc s Ukrajinou, rovnako ako v Moskve, Petrohrade, Vladivostoku, či trebárs v Kazani, Krasnojarsku a.t.d. je azda úplne normálne.

Rusi sú teda v Rusku, tam, kde majú byť. A je dobré že sú tam. Zrejme lepšie, ako by boli v iných krajinách.

Z kontextu správy neskôr vyplynulo, že naši masmediálni virtuózi hovoria o Ruskej armáde.

Ale i to je dobré, že Ruská armáda je v Rusku, na rozdiel od tej Americkej, ktorá je rozlezená po celom svete v stovkách ohromných po zuby vyzbrojených základní. Práve teraz, najnovšie „ozbrojení mierotvorcovia“ USA v tisícových zoskupeniach precvičujú vojnové operácie v Poľsku, Litve, Estónsku, Rumunsku, Bulharsku, Kosove…. a.t.d. teda všade okolo Ruska. Sú ich stovky akože inštruktorov a príslušníkov tzv. „súkromných“ armád i na Ukrajine, kde podnikajú spolu s Kyjevskými pučistickými neofašistami trestné výpravy do Slovjanska, Krematorska, Donecka, Luhanska, Odesy a všade tam, kde si dovolili občania Ukrajiny verejne povedať svoj názor na politické usporiadanie svojej krajiny a požadovať federatívne usporiadanie Ukrajiny. To sa však v rámci „demokracie“ nesmie a preto proti nim nasadzujú tanky, rakety, vrtuľníky a iné zbrane hromadného vraždenia.

Stovky najvýznamnejších predstaviteľov štátneho terorizmu Západu, vojnových štváčov a politických pokrytcov je dnes hostených v našej stolici v Bratislave na konferencii pre vojnu pod názvom GLOBSEC 2014. Oni rozhodujú, či budeme žiť v mieri, či vo vojne, alebo či vôbec budeme žiť. Záujem je jasný. Podporiť snahy USA o ovládnutie Ukrajiny ako prostriedku a nástupného priestoru k likvidácii suverénneho Ruska. Naši tajtrlíci sú hostiteľmi a budú poklonkovať presne tak, ako to majú nadiktované. Preto očakávajme i „dočasný pobyt“ armády USA a armád štátov NATO na našom území, aby nás mohli „brániť“ pred „zlým, agresívnym“ Putinom a Rusom.

Takže Ruská armáda v Rusku i keď na hraniciach s Ukrajinou je to zlé !, ale Americká armáda vo všetkých štátoch okolo Ruska t.j. i na Slovensku je to dobré?

Asi tak. Tak sa chovajú médiá v okupovanej krajine, tak konajú politici bábkových parlamentov a vlád nesvojprávnych krajín a tak vyzerajú záujmy oligarchie Západu, ktorá sa rozhodla, že si privlastní Rusko a zoberie si ho i napriek nesúhlasu oligarchie Východu.

A my sme tu len prostriedok, potrava pre propagandu, pre vojská a pre srandu králikov.

Dobrí sme snáď len nadnárodnému kapitálu ako novodobí otroci.

Preto by mali byť komunisti v Európskom parlamente, lebo len oni dokážu tento stav zatiaľ legitímnymi prostriedkami zmeniť.

Na Ukrajine chcú fašisti komunistov zakázať. Sú jedinou silou, ktorej sa boja.

Komunisti budú v Európskom parlamente, ak ich budeme voliť.

A ja kandidátov komunistov do Europarlamentu voliť budem.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130791x
Priemerná čítanosť článkov: 4510x

Autor blogu

Kategórie