Založ si blog

Najväčšia radosť je niekedy škodoradosť

Dnes mám konečne po určitej dobe pohodový deň. Hovorí sa, že najväčšia radosť je škodoradosť. A ja som dnes svojej škodoradosti popustil uzdu.

Včera ma totiž nesmierne potešilo stanovisko stálych členov bezpečnostnej rady OSN, Ruska a Číny, ktorí vetovali návrh rezolúcie USA vo veci „opatrení“ voči Sýrii.

Jastrabom a zločincom v Bielom dome, ích lokajom v EÚ a v zločineckej organizácii NATO (ktorej je SR členskou krajinou v podriadenom postavení) raz – konečne klapli zuby na prázdno.

USA, ich lokaji v EU a NATO zúria.

Celá severoamerická a západoeurópska propagandistická mašinéria včítane slovenských médií besnie v dôsledku propagandistického nezdaru a urazenej ješitnosti samozvaného svetového policajta.

A ja malý bezvýznamný občan malej, bezvýznamnej kolónie v strede Európy mám z toho radosť. Kto to kedy videl, aby sa niekto tešil z neúspechu mocných – veľkých samcov svetovej politickej scény?

Ale je to tak. Teším sa ako malý chlapec.

Mám radosť, že sa nezopakuje Líbyjský masaker režírovaný zločincami v Pentagone a Bruseli tentokrát dôkladne a brutálne pripravený pre Sýriu.

Teším sa, že si končne budú môcť svoj vlastný problém a osud riešiť občania slobodnej a nezávislej Sýrie sami, bez zasahovania cudzích rakiet, bombardérov, lietadlových lodí, desaťtisícov NATO- žoldnierov a mediálnej manipulácie tzv. „nezávislých médií“ riadených z ústredia CIA a Pentagonu.

Ako málo stačí človiečikovi k šťastiu, ak musí žiť v tomto súčasnom neoliberálnom politickom a mediálnom bahne, ktoré niektorí nazývajú „demokraciou“.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130813x
Priemerná čítanosť článkov: 4511x

Autor blogu

Kategórie