Založ si blog

Pozor! Rusi sú v Rusku!

 

Merkel_PutDnes som sa od našej verejnoprávnej demokratickej RTVS dozvedel zas jednu úžasnú informáciu. V správach Slovenského rozhlasu v upútavke sme sa mohli všetci dozvedieť, že… citujem: „Podľa satelitných záberov špionážnych družíc Pentagonu, Rusi sú stále v bezprostrednej blízkosti hraníc s Ukrajinou“.

Zarazilo ma to. Kde majú byť Rusi, ak nie v Rusku? Hádam nie v USA, alebo v Berlíne, či rovno v Bratislave? A že sú v bezprostrednej blízkosti hraníc s Ukrajinou, rovnako ako v Moskve, Petrohrade, Vladivostoku, či trebárs v Kazani, Krasnojarsku a.t.d. je azda úplne normálne.

Rusi sú teda v Rusku, tam, kde majú byť. A je dobré že sú tam. Zrejme lepšie, ako by boli v iných krajinách.

Z kontextu správy neskôr vyplynulo, že naši masmediálni virtuózi hovoria o Ruskej armáde.

Ale i to je dobré, že Ruská armáda je v Rusku, na rozdiel od tej Americkej, ktorá je rozlezená po celom svete v stovkách ohromných po zuby vyzbrojených základní. Práve teraz, najnovšie „ozbrojení mierotvorcovia“ USA v tisícových zoskupeniach precvičujú vojnové operácie v Poľsku, Litve, Estónsku, Rumunsku, Bulharsku, Kosove…. a.t.d. teda všade okolo Ruska. Sú ich stovky akože inštruktorov a príslušníkov tzv. „súkromných“ armád i na Ukrajine, kde podnikajú spolu s Kyjevskými pučistickými neofašistami trestné výpravy do Slovjanska, Krematorska, Donecka, Luhanska, Odesy a všade tam, kde si dovolili občania Ukrajiny verejne povedať svoj názor na politické usporiadanie svojej krajiny a požadovať federatívne usporiadanie Ukrajiny. To sa však v rámci „demokracie“ nesmie a preto proti nim nasadzujú tanky, rakety, vrtuľníky a iné zbrane hromadného vraždenia.

Stovky najvýznamnejších predstaviteľov štátneho terorizmu Západu, vojnových štváčov a politických pokrytcov je dnes hostených v našej stolici v Bratislave na konferencii pre vojnu pod názvom GLOBSEC 2014. Oni rozhodujú, či budeme žiť v mieri, či vo vojne, alebo či vôbec budeme žiť. Záujem je jasný. Podporiť snahy USA o ovládnutie Ukrajiny ako prostriedku a nástupného priestoru k likvidácii suverénneho Ruska. Naši tajtrlíci sú hostiteľmi a budú poklonkovať presne tak, ako to majú nadiktované. Preto očakávajme i „dočasný pobyt“ armády USA a armád štátov NATO na našom území, aby nás mohli „brániť“ pred „zlým, agresívnym“ Putinom a Rusom.

Takže Ruská armáda v Rusku i keď na hraniciach s Ukrajinou je to zlé !, ale Americká armáda vo všetkých štátoch okolo Ruska t.j. i na Slovensku je to dobré?

Asi tak. Tak sa chovajú médiá v okupovanej krajine, tak konajú politici bábkových parlamentov a vlád nesvojprávnych krajín a tak vyzerajú záujmy oligarchie Západu, ktorá sa rozhodla, že si privlastní Rusko a zoberie si ho i napriek nesúhlasu oligarchie Východu.

A my sme tu len prostriedok, potrava pre propagandu, pre vojská a pre srandu králikov.

Dobrí sme snáď len nadnárodnému kapitálu ako novodobí otroci.

Preto by mali byť komunisti v Európskom parlamente, lebo len oni dokážu tento stav zatiaľ legitímnymi prostriedkami zmeniť.

Na Ukrajine chcú fašisti komunistov zakázať. Sú jedinou silou, ktorej sa boja.

Komunisti budú v Európskom parlamente, ak ich budeme voliť.

A ja kandidátov komunistov do Europarlamentu voliť budem.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130599x
Priemerná čítanosť článkov: 4503x

Autor blogu

Kategórie