Založ si blog

Najväčšia radosť je niekedy škodoradosť

Dnes mám konečne po určitej dobe pohodový deň. Hovorí sa, že najväčšia radosť je škodoradosť. A ja som dnes svojej škodoradosti popustil uzdu.

Včera ma totiž nesmierne potešilo stanovisko stálych členov bezpečnostnej rady OSN, Ruska a Číny, ktorí vetovali návrh rezolúcie USA vo veci „opatrení“ voči Sýrii.

Jastrabom a zločincom v Bielom dome, ích lokajom v EÚ a v zločineckej organizácii NATO (ktorej je SR členskou krajinou v podriadenom postavení) raz – konečne klapli zuby na prázdno.

USA, ich lokaji v EU a NATO zúria.

Celá severoamerická a západoeurópska propagandistická mašinéria včítane slovenských médií besnie v dôsledku propagandistického nezdaru a urazenej ješitnosti samozvaného svetového policajta.

A ja malý bezvýznamný občan malej, bezvýznamnej kolónie v strede Európy mám z toho radosť. Kto to kedy videl, aby sa niekto tešil z neúspechu mocných – veľkých samcov svetovej politickej scény?

Ale je to tak. Teším sa ako malý chlapec.

Mám radosť, že sa nezopakuje Líbyjský masaker režírovaný zločincami v Pentagone a Bruseli tentokrát dôkladne a brutálne pripravený pre Sýriu.

Teším sa, že si končne budú môcť svoj vlastný problém a osud riešiť občania slobodnej a nezávislej Sýrie sami, bez zasahovania cudzích rakiet, bombardérov, lietadlových lodí, desaťtisícov NATO- žoldnierov a mediálnej manipulácie tzv. „nezávislých médií“ riadených z ústredia CIA a Pentagonu.

Ako málo stačí človiečikovi k šťastiu, ak musí žiť v tomto súčasnom neoliberálnom politickom a mediálnom bahne, ktoré niektorí nazývajú „demokraciou“.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130623x
Priemerná čítanosť článkov: 4504x

Autor blogu

Kategórie