Založ si blog

Obdiv k automatom masového vraždenia

Stroj pre masové vraždenie

Želal by som všetkým ktorí obdivujú tieto vraždiace automaty napríklad obrie bombardéry B-52 určené na presadenie vôle bohatých a mocných nad novodobými otrokmi, aby prežili okrem dňa pohody a obdivu i deň stresu a smrti tak, ako to pržívali napríklad občania a bojovníci za slobodu Vietnamu.
Aby ns chvíľku, len virtuálne zažili bombardovanie kobercovými náletmi, napalmom, biologickými látkami a defoliantmi „Agent Orange“. (Samozrejme nie s následkom smrti, ale s okúsením stresu, strachu a beznádeje na úrovni tých, ktorí to okúsili na vlastnej koži)
Lebo obdiv k smrti nie je moja parketa.
Ľutujem tých, ktorí si to pod vplyvom vymývania mozgov a propagandy mediálnych a politických sluhov kapitálu zamenili za schow a cirkus. Tých, ktorí sa pri tomto bomardéri (ktorý v minulosti v severnom i južnom Vietname rozosieval smrť)predvádzajú a fotia spolu s vlastnými ďeťmi a vnukmi. Z bombovníc sa na nich dívajú duše desaťtisícov zavraždených týmto strojom. Nie symbolicky, ale v reále. Dnes, teraz a tu.
Fašizmus nastupuje. Zobuďte sa. 

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130716x
Priemerná čítanosť článkov: 4507x

Autor blogu

Kategórie