Založ si blog

Zdravstvuj Josif Visarjonovič

Mnohoraz sa zamýšľam nad tým, koľko skutočnej pravdy poznám o Stalinovi. Narodil som sa ešte za jeho života, ale len rok pred jeho smrťou. Vtedy bo pri moci a oslavovaný.

Po jeho smrti v roku 1953 sa ku mne dostávali vždy už len negatívne informácie. Len a len výplody vtedy komunistickej antistalinskej propagandy, ktoré v tom čase slúžili pre uchopenie a udržanie moci jeho nástupcom., teraz po roku 1989 zas výplody buržoáznej, antikomunistickej propagandy a výpotky „kvázihistorikov“, ktorým osoba Stalina slúži k špineniu éry socializmu, ako opona na zakrytie zločinov kapitalizmu, ktorými sa súčasní mocní „realizujú“ v honbe za mamonom peňazí denno denne po celom svete.

Preštudoval som mnoho súčasných prác až „veľdiel“ o Stalinovi z rôznych dostupných zdrojov. Všade však to isté. Informácie bez historiských faktov, podobajúce sa ako vajce vajcu, extrémne zaujaté, nenávistné, až brutálne hodnotenia jeho života a osobnosti, odpisované jedným od druhého a druhým od tretieho, smaozrejme vždy s vlastnými reálne ničím nepodloženými dodatkami o zverskosti človeka s pseudonymom STALIN.

Teda skutočnú objektívnu pravdu, ani v náznakoch dnes už nie je možné sa o Stalinovi dozvedieť.

Preto kašlem na propagandu a stačí mi to, čo je neodškriepiteľné a skutočne reálne:

Stalin je pre mňa revolucionár, silná-nezlomná osobnosť, ktorému vďačíme za oslobodenie našej krajiny od nacistickej okupácie, ktorému vďačíme za záchranu nášho rodu pred genocídou fašižmu.

Človek, pod ktorého vedením vybudoval sovietsky ľud východné sovietske, komunistické impérium na vzdory zahraničným intervenciám, prekážkam, chudobe, zaostalosti., ktorý industrializoval Rusko a Sovietsky zväz takým tempom, že dokonca preskočil jednu celú vývojovú etapu a urobil z vlasnej krajiny svetovú veľmoc dobývajúcu vesmír.

Človek, ktorý silou vôle a nezlomnosti dokázal v krízovom stave a smrteľnom zovretí nepriateľom vyviesť svoju krajinu z vojnovej kómy a uštedriť nepriateľovi totálnu porážku.

A mal i dobrý vkus. Jeho obľúbenú pieseň „Suliko“ si občas v duchu podvedomo pospevujem i ja.

Tak zdravstvuj Josif Visarjonovič.

P.S.

Podrobnejšie a výstižnejšie som to nemohol napísať, lebo novodobí cenzori nášho myslenia by ma mohli trestne postihnúť v rámci nového kvázi „demokratického“ zákona o trestnosti popierania „Zločinov komunizmu“.

Nesmiem si teda o Stalinovi ani myslieť niečo iné, len to, čo mi buržuji dovolia.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130516x
Priemerná čítanosť článkov: 4501x

Autor blogu

Kategórie