Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29. októbra 2014, Peter Nišponský, Nezaradené

obama-yes-we-can-matteHORÚCA SPRÁVA

(paródia)

Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa:

Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, že prezident USA, nositeľ Nobelovej ceny mieru Obama trpí rakovinou konečníka (kolorektálny karcinóm), ktorý objavili u pacienta v pokročilom štádiu o veľkosti vajca holubice mieru.

Odhadujú, že jeho životná cesta sa skončí najneskôr do dvoch rokov.

Ruský odborný medicínsky časopis „Moscow-Carcinom“, ktorý túto správu uverejnil ako prvý na svete i v galaxii bol však menej korektný, ako jeho americký náprotivok z New York Post, ktorý pred tým uverejnil správu o Putinovej rakovine a ktorú neskôr prevzali všetky svetové, lokálne i dedinské médiá.. Uverejnil i niekoľko detailov, z ktorých je najzaujimavejšia definícia príčin kolorektálneho karcinómu pána prezidenta Obamu.

Príčinou ochorenia podľa vedcov sú vonkajšie faktory nezapríčinené samotným pánom prezidentom. Ide o neustále vtláčanie sa politikov hlavne z východnej a strednej Európy do konečníka Obamu za účelom získania jeho priazne a uznania. Lekári pre oddialenie Obamovho exitu odporúčajú úplne zastaviť tento neprirodzený – politický proces, alebo ho obmedziť pre záujmy USA len na nevyhnutnú mieru.
Ak by s tým všetci prestali a táto výhoda by bola ponechaná len niektorým, v záujme geopolitických záujmov USA veľmi potrebným (napríklad prezidentom Ukrajiny, Poľska, či Slovenska…) Obamov stav by ešte bolo možné stabilizovať. Nieje však isté, či sa nájde politická vôľa a spôsob zabrániť v tom Európskym politikom „veľkého formátu“ ako napríklad Čechom, Estóncom, Litve, Kosovčanom, Gruzíncom a podobne, ktorí to môžu považovať za osobnú diskrimináciu, alebo dokonca za diskrimináciu kolónií USA, ktoré reprezentujú ako koloniálni správcovia.

Na záver tejto správy redaktor časopisu „Moscow-Carcinom“ uvádza, že si teda nevie predstaviť svet, ak sa niečo stane s jeho vodcami, alebo naopak, čo sa stane s ruskými, či americkými vedcami, alebo mainstreamovými médiami, ktorí tieto správy v plnej nahote uverejnili.

Napriek všetkému je však jedno isté: Tí, ktorí tieto správy uverejňujú si zaslúžia obdiv a vyznamenanie „Rad hákového kríža – Za vzornú manipuláciu a propagandu“.