Komunista, súdruh, boľševik, ŠtBák . . . a iné strašiaky parazitujúcej „elity“

1. januára 2012, Peter Nišponský, Nezaradené

Rok 2012. Rok krízy. Začiatok konca kolabujúceho protiľudového režimu.

Už je toho dosť, vraví si väčšina občanov Slovenska. (Až 74 % občanov považuje aktuálny vývoj na Slovensku za nesprávny. Vyplýva to z reprezentatívneho prieskumu údajne nezávislého pravicového Inštitútu pre verejné otázky – IVO, ktorý sa uskutočnil na prelome novembra a decembra 2011).

22. rokov po prevrate tu nie len že nie je sľubované druhé Švajčiarsko, slobodná Európa a proklamovaná demokracia, ale ani perspektíva dôstojného materiálneho a duchovného života pre väčšinu Slovenskej spoločnosti.

Až 74 % bohapusto vykorisťovaných, zdieraných a klamaných občanov Slovenska dnes vie, že to, čo je tu teraz už nechce, že vývoj politiky, ekonomiky a morálky je nesprávny.

To je ale to jediné, čo občania s istotou vedia. Žiadnu inú istotu ani reálnu perspektívu nemajú.

Politický prevrat, rozklad socialistického politického systému po roku 1989 a následná neoliberálna politika pravice,ale i populistická politika ružovej nedôslednej kvázi sociálnej demokracie, politika pod kuratelou na práci väčšiny parazitujúcich privatizérov a zlodejov, zavliekla našu krajinu do vážneho ekonomického, sociálneho i morálneho stavu,

Sme v kríze, z ktorej existuje len jediná cesta: cesta okamžitej zmeny spoločenského systému, cesta návratu k poctivej práci, k nezištnému obetovaniu sa pre väčšinu, k vzťahom ľudskosti, úcte k pracujúcemu človeku, ako tvorcovi hodnôt, k odkopnutiu parazitov, konzumu a mamonu peňazí – cesta k socializmu a komunizmu.

Toto 74% vykorisťovaných, oklamaných a okradnutých občanov Slovenska tuší., s touto myšlienkou sa zahráva, nechce si ju však zatiaľ priznať, lebo priznanie vlastného omylu bolí. Hľadá preto iné pomenovania príčin súčasného stavu, hľadá tretiu cestu, ako rýchlo, bezbolestne a bezpracne, bez osobnej obete dosiahnúť istotu dôastojného prežitia v neistom, nečistom a rozvrátenom prostredí. Cestu menšieho odporu, voľbu menšieho zla, aby ostal vlk nažratý a koza celá.

Ale už sa to nedá. Zdroje naakumulované po dobu 40 rokov budovania socializmu, vytvorené ťažkou a poctivou prácou našich otcov, ich skromnosťou a strádaním už vyschli. Lepšie povedané boli dorozkrádané. A nie len to. Krajina je zadĺžená až po uši, nové – ekonomicky prijateľné úvery už niesú.

Experti z IVO, ktorí nám tu po krátkom rýchlokurze politicko-mediálnej manipupácie v USA už 22 rokov sľubujú „Druhé Švajčiarsko“ majú ihneď naporúdzi i zaručený návod : Na otázku  „Aká vláda by v súčasnosti bola pre Slovensko najvýhodnejšia a prečo?“ odpovedajú: Proeurópska, antikorupčná, citlivá voči menšinám aj občianskej spoločnosti – vláda, ktorá v čase krízy dokáže zjednotiť ľudí v mene vyššieho záujmu. Vláda stabilná, do ktorej je treba pozvať k spolupráci čo najširší okruh aktérov.

Vyšším záujmom je v tomto prípade priorita zachovania súčasného protiľudového, vykorisťovateľského, nespravodlivého, buržoázneho systému, splatenie dlhov spôsobených neschopnými bankármi, nenažratými bankami a nezodpovednými politikmi krachujúcich krajín EÚ, utiahnutie si opaskov, ponechanie neschopných politikov už 22 rokov šafáriacich s našim majetkom a osudmi na ich teplúčkych miestach, držanie huby a kroku tak, ako si to želajú zahraničné spoločnosti, nadnárodný kapitál, bankári, euroúradníci v Bruseli a finančné skupiny – majitelia Slovenska.

Teda, žiadna zmena, len udržanie poslušného, mlčiaceho stáda v košiari organizovanom parazitmi, lokajmi svetového kapitálu.

Ak s tým nesúhlasíte, zastrašia Vás. Urobia bu…bu…bu. Pohrozia Vám prostredníctvom zmanipulovaných médií komunistami, súdruhmi, boľševikmi, ŠtBákmi, komunistickou totalitou a neslobodou, radmi na banány…..a.t.ď. Ak ani to nestačí, pokúsia sa zastrašiť i komunistov. Prijmú absurdný antidemokratický protikomunistický zákon – napríklad „O popieraní zločinov komunizmu“, potom začnú cestou zmanipulovanej prokuratúry a polície konanie zisťujúce, či komunisti v KSS náhodou nekonajú v rozpore s týmto zákonom a podobne.

Toto všetko však naznačuje len slabosť režimu a strach jeho na väčšine vykorisťovaných parazitujúcej „elity“.

Kým že Vás to vlastne strašia ? Do akých že to príšer nám nadávajú?

Toto sú tí strašiaci, ktorých sa máte báť? A prečo? Preto, že legitímnymi postupmi bojujú za spravodlivejšiu spoločnosť? Preto, že ako jediní poznajú cestu a realizujú program smerujúci k zmene spoločensko-ekonomického systému v záujme vykorisťovanej väčšiny? Alebo sa ich máte báť prosto len preto, že si to Vaši paraziti želajú a že toto svoje želanie neustále nahlas vykrikujú cez nimi manipulovaný parlament, vládu a masmédiá?

Nie. Nebojme sa komunistov, súdruhov, boľševikov, ŠtBákov, ani iných buržoáznou propagandou vymodelovaných strašiakov. Nebojme sa ničoho. Nemáme čo stratiť iba ak naše okovy – okovy vykorisťovania. Nebojme sa ničoho, lebo na našej strane, na strane vykorisťovaných, okrádaných, oklamaných je pravda i budúcnosť.

Nech sa boja paraziti, vykorisťovatelia, zlodeji, klamári, nečestní politici… t.j. tí, ktorí nič pre spoločnosť neprinášajú, ale veľa spotrebujú. Majú sa čoho a o čo báť. Ak totiž my, komunisti dostaneme od občanov silný mandát v marcových voľbách do NR SR, prídu o všetko, čo nakradli, prídu o výsady, ktoré si na úkor pracujúcich sami za 22 rokov schválili a budú sa zodpovedať za súčasný stav spoločnosti, ktorý zapríčinili. A to bude pre nich veľmi ťažký údel. Žiť v podmienkach, ktoré pripravili pre iných, oni sami nedokážu. Preto si hovoria „elita“.