Založ si blog

SMER v NATO a bezpečnosť Slovenska

Nástupom novej moci a vlády MERu SD na Slovensku sa v zahraničnej politike voči EÚ a NATO zrejme vôbec nič nezmení.

V politike podriadenosti, ba až servilnosti voči mocenským štruktúram Bruselu, USA a agresívnej militantnej (voči Afganistanu, Iraku, Líbyii, Sýrii a iným krajinám zločineckej) organizácie NATO, ktorú realizoval pravičiar Mikuláš Dzurinda, bude kontinuálne pokračovať voči cudzím pánom ústretový kariérny diplomat Miroslav Lajčák. (V tomto prípade je zrejme dôraz kladený nie na slovo „diplomat“, ale predovšetkým na slovo „kariérny“ odvodené od slova kariéra…)

Teraz je pre Fica a tým žiaľ i pre nás podstatné to, že nový minister zahraničných vecí SR bude tancovať presne tak, ako mu Brusel, Biely dom a Rasmussen zapískajú. To je daň za podporu týchto inštitúcií a tútorov slovenskej politiky pánovi premiérovi Ficovi. Za to, že mu dovolili zvíťaziť v údajne „demokratických“ voľbách, hoci už pred týmto historickým víťazstvom dobrovoľne zaplatil z našich vreciek mastnú cenu v podobe podpory Eurovalu veľmi ústretovo a vypočítavo vtedy ešte z opozičných poslaneckých kresiel.

Takže možno pre niekoho veľmi skoro, ale predsa už teraz, ešte pred zostavením vlády kladieme legitímne otázky:

  • Kedy stiahnete pán premér slovenských vojakov z cudzích krajín, kde plnia funkciu okupantov a kde vytvárajú len krovie pre agresorov z USA a NATO ?
  • Kedy zoberiete do úvahy neúnosnosť členstva SR v zločineckej organizácii NATO ?

Stavím sa s Vami priatelia, že na tieto otázky sa od pána premiéra a jeho nastrčeného kariérneho….. pána Miroslava Lajčáka  seróznej odpovede nikdy nedočkáme.

Lebo jednou z typických vlastností slovákov je slúžiť. A „Veľkých slovákov“ slúžiť za veľké peniaze cudzím pánom.

Pre nás to bude ale prezentované ako „zabezpečenie stability a bezpečnosti Slovenska“. Tak ako počas celej našej histórie až doteraz, kedy vždy oficiálne platilo, že cudzia nadvláda, poroba, okupácia….. je v záujme stability a bezpečnosti Slovenska.

Smutné konštatovanie.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130315x
Priemerná čítanosť článkov: 4494x

Autor blogu

Kategórie