Založ si blog

Komunista, súdruh, boľševik, ŠtBák . . . a iné strašiaky parazitujúcej „elity“

Rok 2012. Rok krízy. Začiatok konca kolabujúceho protiľudového režimu.

Už je toho dosť, vraví si väčšina občanov Slovenska. (Až 74 % občanov považuje aktuálny vývoj na Slovensku za nesprávny. Vyplýva to z reprezentatívneho prieskumu údajne nezávislého pravicového Inštitútu pre verejné otázky – IVO, ktorý sa uskutočnil na prelome novembra a decembra 2011).

22. rokov po prevrate tu nie len že nie je sľubované druhé Švajčiarsko, slobodná Európa a proklamovaná demokracia, ale ani perspektíva dôstojného materiálneho a duchovného života pre väčšinu Slovenskej spoločnosti.

Až 74 % bohapusto vykorisťovaných, zdieraných a klamaných občanov Slovenska dnes vie, že to, čo je tu teraz už nechce, že vývoj politiky, ekonomiky a morálky je nesprávny.

To je ale to jediné, čo občania s istotou vedia. Žiadnu inú istotu ani reálnu perspektívu nemajú.

Politický prevrat, rozklad socialistického politického systému po roku 1989 a následná neoliberálna politika pravice,ale i populistická politika ružovej nedôslednej kvázi sociálnej demokracie, politika pod kuratelou na práci väčšiny parazitujúcich privatizérov a zlodejov, zavliekla našu krajinu do vážneho ekonomického, sociálneho i morálneho stavu,

Sme v kríze, z ktorej existuje len jediná cesta: cesta okamžitej zmeny spoločenského systému, cesta návratu k poctivej práci, k nezištnému obetovaniu sa pre väčšinu, k vzťahom ľudskosti, úcte k pracujúcemu človeku, ako tvorcovi hodnôt, k odkopnutiu parazitov, konzumu a mamonu peňazí – cesta k socializmu a komunizmu.

Toto 74% vykorisťovaných, oklamaných a okradnutých občanov Slovenska tuší., s touto myšlienkou sa zahráva, nechce si ju však zatiaľ priznať, lebo priznanie vlastného omylu bolí. Hľadá preto iné pomenovania príčin súčasného stavu, hľadá tretiu cestu, ako rýchlo, bezbolestne a bezpracne, bez osobnej obete dosiahnúť istotu dôastojného prežitia v neistom, nečistom a rozvrátenom prostredí. Cestu menšieho odporu, voľbu menšieho zla, aby ostal vlk nažratý a koza celá.

Ale už sa to nedá. Zdroje naakumulované po dobu 40 rokov budovania socializmu, vytvorené ťažkou a poctivou prácou našich otcov, ich skromnosťou a strádaním už vyschli. Lepšie povedané boli dorozkrádané. A nie len to. Krajina je zadĺžená až po uši, nové – ekonomicky prijateľné úvery už niesú.

Experti z IVO, ktorí nám tu po krátkom rýchlokurze politicko-mediálnej manipupácie v USA už 22 rokov sľubujú „Druhé Švajčiarsko“ majú ihneď naporúdzi i zaručený návod : Na otázku  „Aká vláda by v súčasnosti bola pre Slovensko najvýhodnejšia a prečo?“ odpovedajú: Proeurópska, antikorupčná, citlivá voči menšinám aj občianskej spoločnosti – vláda, ktorá v čase krízy dokáže zjednotiť ľudí v mene vyššieho záujmu. Vláda stabilná, do ktorej je treba pozvať k spolupráci čo najširší okruh aktérov.

Vyšším záujmom je v tomto prípade priorita zachovania súčasného protiľudového, vykorisťovateľského, nespravodlivého, buržoázneho systému, splatenie dlhov spôsobených neschopnými bankármi, nenažratými bankami a nezodpovednými politikmi krachujúcich krajín EÚ, utiahnutie si opaskov, ponechanie neschopných politikov už 22 rokov šafáriacich s našim majetkom a osudmi na ich teplúčkych miestach, držanie huby a kroku tak, ako si to želajú zahraničné spoločnosti, nadnárodný kapitál, bankári, euroúradníci v Bruseli a finančné skupiny – majitelia Slovenska.

Teda, žiadna zmena, len udržanie poslušného, mlčiaceho stáda v košiari organizovanom parazitmi, lokajmi svetového kapitálu.

Ak s tým nesúhlasíte, zastrašia Vás. Urobia bu…bu…bu. Pohrozia Vám prostredníctvom zmanipulovaných médií komunistami, súdruhmi, boľševikmi, ŠtBákmi, komunistickou totalitou a neslobodou, radmi na banány…..a.t.ď. Ak ani to nestačí, pokúsia sa zastrašiť i komunistov. Prijmú absurdný antidemokratický protikomunistický zákon – napríklad „O popieraní zločinov komunizmu“, potom začnú cestou zmanipulovanej prokuratúry a polície konanie zisťujúce, či komunisti v KSS náhodou nekonajú v rozpore s týmto zákonom a podobne.

Toto všetko však naznačuje len slabosť režimu a strach jeho na väčšine vykorisťovaných parazitujúcej „elity“.

Kým že Vás to vlastne strašia ? Do akých že to príšer nám nadávajú?

  • Komunistami – t.j. príslušníkmi, členmi, prívržencami legitímnej ľavicovej politickej strany riadne začlenenej do spektra strán politického systému SR, politickou ideológiou, hlásajúcou a požadujúcou spoločné vlastníctvo a odmietajúcou triedne rozdiely medzi ľuďmi?
  • Súdruhmi – t.j.titulom oslovením pre člena komunistickej strany?
  • Boľševikmi (rus.. большевики) – (doslova „väčšínovými“) t.j. stranou zastupujúcou záujmy vykorisťovanej väčšiny?
  • ŠtBákmi – t.j. bývalými príslušníkmi Zboru národnej bezpečnosti, zložky Štátnej bezpečnosti socialistického Československa?

Toto sú tí strašiaci, ktorých sa máte báť? A prečo? Preto, že legitímnymi postupmi bojujú za spravodlivejšiu spoločnosť? Preto, že ako jediní poznajú cestu a realizujú program smerujúci k zmene spoločensko-ekonomického systému v záujme vykorisťovanej väčšiny? Alebo sa ich máte báť prosto len preto, že si to Vaši paraziti želajú a že toto svoje želanie neustále nahlas vykrikujú cez nimi manipulovaný parlament, vládu a masmédiá?

Nie. Nebojme sa komunistov, súdruhov, boľševikov, ŠtBákov, ani iných buržoáznou propagandou vymodelovaných strašiakov. Nebojme sa ničoho. Nemáme čo stratiť iba ak naše okovy – okovy vykorisťovania. Nebojme sa ničoho, lebo na našej strane, na strane vykorisťovaných, okrádaných, oklamaných je pravda i budúcnosť.

Nech sa boja paraziti, vykorisťovatelia, zlodeji, klamári, nečestní politici… t.j. tí, ktorí nič pre spoločnosť neprinášajú, ale veľa spotrebujú. Majú sa čoho a o čo báť. Ak totiž my, komunisti dostaneme od občanov silný mandát v marcových voľbách do NR SR, prídu o všetko, čo nakradli, prídu o výsady, ktoré si na úkor pracujúcich sami za 22 rokov schválili a budú sa zodpovedať za súčasný stav spoločnosti, ktorý zapríčinili. A to bude pre nich veľmi ťažký údel. Žiť v podmienkach, ktoré pripravili pre iných, oni sami nedokážu. Preto si hovoria „elita“.

Na Silvestra veselo

31.12.2014

Košice, Sídlisko KVP, 31.12.2014. Silvester. Mnohí sa veselia, pripravujú večerné veľkolepé oslavy záveru roka, chystajú ohňostroje a vinšujú si úspešný Nový rok 2015. Kde, tu už vybuchujú skúšobné petardy, primátor mesta nás pozýva na silvestrovskú veselicu do centra mesta, starostovia mestských častí na Facebooku ďakujú svojim voličom a [...]

Obamovi ostávajú už len dva roky. . .

29.10.2014

HORÚCA SPRÁVA (paródia) Ešte nedoznela vo svetových médiách správa amerických lekárov o rakovine slinivky brušnej prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a o jeho očakávanej rýchlej smrti, už je tu ďalšia tragická správa: Ruskí vedci – špecialisti (lekári onkologickej kliniky v Krivograde) cestou metód počítačovej diagnostiky a liečby na diaľku zistili, [...]

Smrť fašizmu!

06.08.2014

Žijete na juhovýchode Ukrajiny? Ste ruskej národnosti a ukrajinskej štátnej príslušnosti? Hovoríte ruským jazykom? Želáte si zrovnoprávnenie používania ruštiny ako druhého oficiálneho jazyka? Ste priateľom rusov a Ruska? Máte iný názor ako súčasná ukrajinská vláda? Chcete federatívne usporiadanie Ukrajny? Zúčastnili ste sa referenda o vznik Doneckej, či Luhanskej [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 130316x
Priemerná čítanosť článkov: 4494x

Autor blogu

Kategórie